Obrazovanje

Obuka za organizacije u BIH

Kancelarija TACSO programa za Bosnu i Hercegovinu u saradnji sa Prime Communication agencijom organizovala je za 20 izabranih organizacija civilnog društva program obuke i mentorstva na temu odnosa s javnošću i saradnje sa medijima. Program obuhvata radionice, okrugli sto sa novinarima kao i mentorski rad. Cilj projekta je osnaživanje manjih organizacija iz ruralnih sredina u oblastima odnosa s javnošću kako bi se povećao nivo vidljivosti i podrške aktivnostima organizacija.

10251928_10152077958843014_7439524881544184719_n

Radionice  su održane u Banja Luci i Mostaru gde je jedan od predavača bio naš Miloš Đajić. On je govorio o osnovama komunikacije, uvod u odnose sa javnošću, razvoj odnosa sa medijima, pomeni filozofije komunikacije kao i upotreba internet alata za organizacije civilnog društva.

milosOvakvi programi treba da doprinesu većoj vidljivosti i boljem ugledu organizacija. Ključna promena i rezultat ovog projekta treba da bude izrada strategije komunikacije za svaku pojedinačnu organizaciju. Na taj način će organizacije po prvi put pristupiti organizovanoj i strateškoj komunikaciji sa zainteresovanim javnostima.

Centar modernih veština nastavlja da razvija programe komunikacije i potvrđuje svoje usmerenje da radi na širenju istih na čitav region.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *